Aug. 17, 2019

Poem

Здраве за всички до 2020 година
д-р Матиас Рат

Днес човечеството има уникалната възможност да се освободи от най-разпространените в момента болести.
ПЕРСПЕКТИВА, ОТ КОЯТО СПИРА ДЪХА.
• Сърдечносъдовите болести се определят като резултат от структурното влошаване на стените на кръвоносните съдове, подобно на моряшката болест скорбут. Оптималното снабдяване с витамин С и други микроелементи, които стимулират образуването на колаген - молекули, които заздравяват съдовете – е един ефективен, безопасен и достъпен начин да се предотвратят сърдечните пристъпи и инсултите. По този начин причина номер едно за смърт в индустриализирания свят може да бъде до голяма степен изкоренена от това и бъдещите поколения. Глобалното прилагане на това научно знание ще спаси живота на милиони хора, милиарди долари на здравеопазването и ще ликвидира фармацевтичния бизнес със сърдечносъдовите болести, на стойност трилиони долари.
• Високото кръвно налягане, инфарктите, сърдечната аритмия и проблемите на кръвообращението при диабет основно са резултат от дълготраен недостиг на микроелементи, който влошава функциите на милионите клетки, които образуват сърдечния мускул и стените на кръвоносните съдове.
Глобалното прилагане на този научен пробив ще спаси живота на милиони хора, милиарди долари на здравеопазването и ще ликвидира фармацевтичния бизнес с тези болести.
• Ракът,втората най-често срещана причина за смърт в индустриализирания свят, вече не е смъртна присъда. Всички ракови клетки се разпространяват с използване на същия механизъм. Те произвеждат големи количества разлагащи колагена ензими, като по този начин проправят пътя си през човешкото тяло при разпространението на рака.
Ефективни, безопасни и достъпни микроелементи, като аминокиселината лизин, витамин С и други специфични хранителни елементи блокират тези ензими и по този начин възпрепятстват раковото заболяване без странични ефекти.
Глобалното прилагане на този научен пробив ще спаси живота на милиони хора, милиарди долари на здравеопазването и ще ликвидира фармацевтичния бизнес с рака.
• Инфекциозните болести, СПИН и другите епидемични заболявания са първопричината за смърт в развиващия се свят. Витамините В и другите основни хранителни вещества регулират производството на бели кръвни телца и оптимизират функционирането на имунната система в борбата й срещу туберкулозата и другите заразни болести. Нещо повече, доказано е, че дори само

витамин С намалява размножаването на вируса на СПИН до под 1% от нормалната скорост.
Този прост витамин е по-ефективен, отколкото всяка комбинация от скъпи фармацевтични лекарства.
Глобалното прилагане на този научен пробив ще спаси живота на милиони хора, милиарди долари на здравеопазването и ще ликвидира фармацевтичния бизнес със СПИН и другите заразни болести.
Накратко, най-разпространените днес болести могат да се изкоренят до голяма степен с естествено лечение, като по този начин се подобри глобално човешкото здраве и се ликвидира фармацевтичния бизнес с болестите.
ЗАЩО ТОВА НЕ Е СТАНАЛО ДОСЕГА
В началото на 21 век човечеството се събужда от кошмар. Преди сто години групата Рокфелер, която вече контролираше световния петролен бизнес, определи още един глобален инвестиционен пазар: човешкото тяло и болестите, които се развиват в него.
Възвръщаемостта на техните инвестиции започна да зависи от патентоването на лекарствата и съответните патентни отчисления. Под чадъра на “филантропия” и “благодеяния за човечеството” беше развита стратегически най-голямата измама в историята на човечеството.
На милиони пациенти беше обещано “лечение” на техните болести, но огромната част от продаваните “лекарства” нямаха доказана ефективност, в най-добрия случай те скриваха симптомите. С появата на епидемия от нови болести от страничните ефекти на лекарствата тези измамни продукти непрекъснато разширяват “пазара на болестите”.
Едно стратегическо предварително условие за този нов пазар беше отстраняването на “конкуренцията” на ефективните природни лечения. Основните познания за основните хранителни вещества, необходими за оптималния метаболизъм на клетките, системно се изключваха от медицинските училища, учебниците по медицина и от съзнанието на поколения лекари.
След няколко десетилетия фармацевтичният бизнес с болестите стана най-голямата инвестиционна промишленост на планетата. Огромните печалби бяха използвани за печелене на влияние във всички области на обществото, включително науката, медицината, средствата за масова информация и политиците. Даже и най-големите международни органи не се съпротивляват на неговото влияние.
НИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ НОВА СВЕТ-ОВНА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ
Световната здравна организация (СЗО) е основана преди повече от 50 години, за да съдейства на здравеопазването в световен мащаб. Първата насока беше да се подобри здравето чрез хранене, включително с микроелементи. В рамките на две

десетилетия влиянието на фармацевтичния картел измести тази насока. Чрез злоупотреба със СЗО и другите организации към ООН (напр. Codex Alimentarius) тази промишленост се опитва да налага в глобален мащаб протекционистки закони, които да защитават и да насърчават инвестиционния фармацевтичен бизнес с патентовани лекарства да не бъдат отстранени от превъзхождащите, но неподлежащи на патентоване естествени терапии.
Като пряк резултат от това мълчаливо овладяване на контрола върху световното здравеопазване от фармацевтичната промишленост през последния век, стотици милиони хора са починали от болести, които можеше отдавна да са изчезнали – ако не бяха многото трилиони от инвестиционния фармацевтичен “бизнес с болестите”. Днес само в развиващия се свят от недостиг на микроелементи в храната страдат повече от два милиарда души. Ето защо всички ние сега трябва работим за изграждането на една нова световна здравна организация, която да ни освободи от най-разпространените болести.
НИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ЕДИН НОВ ЗДРАВОСЛОВЕН И МИРЕН СВЯТ
Здравето е основно човешко право. Ние, хората на Земята, не трябва да повече да допускаме да ни се отнема това право. Ние няма да се успокоим, докато правото на здраве – особено неограничения достъп до естествените терапии – не стане човешко право за всички хора на света, гарантирано от националните и международните организации.
Аз призовавам всеки човек на Земята: Където и да живеете и с каквото и да се занимавате, вие трябва да започнете да изграждате този нов свят незабавно! Всеки дом, всеки лекарски кабинет или болница, всяко училище, университет, обществен център, всеки учебник или филм, които подкрепят здравеопазването с естествени средства, е първата стъпка към създаването на един по-здрав свят. Чрез изграждането на този нов свят ние не само ще ликвидираме цели болести, но и ще освободим милиарди долари във фондовете, които се хабят за подкрепа на болестите и изтреблението.
Аз призовавам политическите лидери да прилагат здравеопазването с естествени средства като основа на здравна политика, ориентирана към превенцията. Днес това научно знание е достъпно в целия свят, вие трябва да го използвате, за да подобрите здравето на хората. Всяка страна, която пренасочи своето здравеопазване към естествената медицина, е значителен скок напред към общата цел: Здраве за всички до 2020 година.
Няма време за губене!
Искрено ваш:
Матиас Рат


Всяка страна, която насочи своята система за здравеопазване към ефективни, естествени, неподлежащи на патентоване подходи към здравето, представлява важна стъпка към един по-здрав и по-мирен свят.
Можете да проследите освобождаването на човечеството от ярема на фармацевтичния “бизнес с болести” на уеб-страницата на нашата фондация.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО-ТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ЗА ТОРС
Защо СЗО не ви казва за естествената защита от новото заразно заболяване?
Последният пример за провала на Световната здравна организация в службата й в интерес на хората от целия свят е непълната информационна политика пред лицето на болестта ТОРС (тежък остър аспираторен синдром).
Научен факт е, че всички вируси може да се блокират с определени хранителни вещества. Известно е, че природното вещество аскорбинова киселина (витамин С) намалява или блокира размножаването на всички вируси, срещу които е приложено. Вирусните заболявания са почти неизвестни в животинския свят, тъй като повечето животни – за разлика от човека – произвеждат големи количества витамин С в организма си. Нещо повече, всички вируси се разпространяват в човешкия организъм с помощта на същите ензими (колагени), които могат да се блокират изцяло или частично с помощта на естествената аминокиселина лизин. За научните изследвания и допълнителни справки посетете уеб-сайта на нашата фондация.
Фактът, че съществуват естествени вещества, които могат да помогнат в защитата на милиони хора от ТОРС, трябва да бъде разпространен незабавно в световен мащаб. Тези вещества не само са ефективни, но са и без странични ефекти и – което е най-важното – са достъпни в света и в момента. Фактът, че СЗО прави сериозна грешка, като не разпространява животоспасяваща информация за естествените, неподлежащи на патентоване здравни мерки, не е случайна. Тя отразява фактът, че СЗО не служи преди всичко на здравните интереси на хората, но очевидно е превърната в инструмент на фармацевтичната промишленост. Тази инвестиционна промишленост продължава да жертва здравето на хората по света в интерес на “бизнеса с болестите” за трилиони долари, който се основава на патентованите лекарства.