Jul. 13, 2016

Poem

Forever Alpha-E Factor
Студеният вятър и температурните предизвикателства на зимата са цяло изпитание за кожата на лицето. Дори и на топло сме изложени на силното изсушаване, причинено от всички видове отопление. Как да защитим и овлажним кожата си, за да противодействаме на неблагоприятните зимни влияния?
Отговорът е Forever Alpha-E Factor! Течният регенериращ антиоксидант на Форевър Ливинг е рог на изобилието от полезни съставки, които дават нова сила на кожата. Forever Alpha-E Factor е един от продуктите с най-разнообразна употреба и има за цел да успокоява и подхранва кожата. Той я овлажнява отвътре и така й придава младежко излъчване.
Forever Alpha-E Factor представлява лека, успокояваща кожата течност, подсилена с витамини А, С и Е, масло от пореч и други съставки за оптимална защита от неблагоприятното влияние на външните фактори. Течният антиоксидант се бори ефективно с вредното действие на свободните радикали, които са причина за 80% от проблемите и стареенето на кожата.
Forever Alpha-E Factor е изключителна комбинация от съставки, които идеално допълват антиоксидантните свойства на хранителната добавка на Форевър Ливинг Продъктс A-Beta-CarE.
Както в повечето наши продукти, ключова съставка на Forever Alpha-E Factor е чистият стабилизиран гел от Алое Вера със своите лечебни, овлажняващи, подхранващи и дълбоко проникващи свойства. Ето и останалите:
Витамин Е (токоферол ацетат) – Антиоксидант – бори се с вредното влияние на свободните радикали и възстановява причиненото от тях. Омекотява, лекува и овлажнява. Предотвратява образуването на белези и допринася за заличаването им. Също така запазва свежестта на продукта и го защитава от окисляване.
Витамин А (ретинил палмитат) – Друг мощен антиоксидант, който подобрява еластичността, овлажнява и намалява лющенето. С естествените си антибиотични свойства помага в борбата срещу акнето и други често срещани кожни проблеми.
Витамин С (аскорбил палмитат) – Също антиоксидантен витамин, който лекува и подобрява еластичността. Бори се с инфекциите и образуването на белези.
Лецитин – Отлично успокояващо вещество, има антиоксидантни свойства, подобрява еластичността на кожата.
Масло от семето на пореч – Осигурява гама линолеова киселина (есенциална мастна киселина), която възстановява влажността и е много силно успокояващо вещество.
Бисаболол – Етерично масло, на което се дължат лечебните свойства на много билки, например лайката. Натурален противовъзпалителен и успокояващ кожата агент. Има лек естествен цитрусов аромат. Подходящ е дори за най-чувствителната кожа.
Капроил/Каприл триглицерид – Естествено успокояващо вещество, извлечено от кокосовото масло. Овлажнява, без да оставя некомфортно усещане за грубо омазняване, което се свързва с много масла.
Масло от соя - Нежен овлажнител с антиоксидантни свойства.
Forever Alpha-E Factor е особено ефикасен за първа помощ. Облекчава болката при възпалени зърна на кърмачки, като може да се употребява по време на бременност и след раждане за избягване появата на стрии или при перинеален масаж. Alpha-E Factor е идеален почти за всяка ситуация, при която е необходима употребата на естествени антиоксиданти.