Jun. 25, 2016

Poem

ПРИВЛЕКАТЕЛНИ ПРЕЗ ЛЯТОТО С АНТИЦЕЛУЛИТНАТА ПРОГРАМА НА ФЛП
Луиз Райли, Специалист по козметика и грижа за кожата на ФЛП Великобритания
Дойде времето на летните отпуски. Това е сезонът на късите поли и панталонки, на леките дрехи, а за по-смелите – и на банските. След като си крил тялото си толкова месеци, понякога е доста шокиращо/смущаващо да се разголиш. Зимното ядене, сладкишите и липсата на движение оставят следа върху тялото. Затова нека си направим план още днес как да влезем във форма.
КАКВО Е ЦЕЛУЛИТ?
Знаем, че 95% от жените по света страдат от този проблем в различна степен. Мъжете казват, че нямат целулит. При тях се нарича “любовни дръжки”! Всъщност причината жените да са по-предразположени от мъжете е, че те раждат, мастните им клетки са разположени хоризонтално, а не вертикално и се натрупват на места, които не са характерни за мъжете. Вече е станало твърде актуално да имаш целулит и да се опитваш да се отървеш от него. Проблемът с целулита не е в наднорменото тегло, а в неправилното функциониране на лимфната система –отходните тръби, изчистващи организма ни от токсини.
Натрупване на токсини може да се получи от пиене на много чай или кафе. Бъбреците ни не могат да се справят с повече от четири чаши дневно. Кофеинът и алкохолът допълнително влошават положението, и ако не пиете поне по 8 чаши вода дневно, токсините без съмнение остават в организма ви. С течение на времето нашите “отходни тръби” започват да се напукват и токсични отпадъци, които наричаме целулит, изтичат към мастните клетки. Представете си, че целулитът е течност, която бавно запълва все по-голямо пространство в клетката. Това води до намаляването на кислорода и кръвта в клетката, което я прави нестабилна и я превръща в нездрава клетка. Тя става твърда, подува се и придава на кожата тази непривлекателна неравност.
ПЕТТЕ СТАДИЯ НА ЦЕЛУЛИТА
1. Почти не се забелязва, ако не се натисне кожата.
2. Появяват се леки неравности по повърхността на кожата.
3. С втвърдяването на целулита кръвообращението става неравномерно и по краката се появяват забележими по-хладни и по-топли области. Кожата става по-лесно наранима и започват да се забелязват малки спукани капиляри, поради прогресиращото разпадане на лимфната система.
4. На този етап целулитът става още по-твърд и определени области стават чувствителни при допир. Неравностите по кожата са все по-изявени.
5. Целулитът вече е толкова твърд, че за съжаление само хирургическа намеса би могла да ви отърве от него.
КОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО С АЛОЕ
Body Toning Kit
Преди години французите откриват, че коктейл от билкови екстракти, прилаган върху кожата, помага за извличането на целулита от мастните клетки. Сред тези билки са бръшлян, коча билка, клематис и хвощ. Форевър Ливинг комбинира тези ефикасни билки с Алое Вера. То ги пренася дълбоко в клетките на кожата, за да извлекат целулита от тях. Но Алоето подпомага и възстановяването на увредените тъкани и преустановява процеса на изтичане на токсини към мастните клетки. Така лимфната система пълноценно изхвърля токсините от организма, вместо да се задържат в него. Канеленото и джинджифиленото масло са загряващи вещества, които отварят порите, за да проникнат кремовете по-бързо.
ЗА БЕЗУПРЕЧНА КОЖА
Стъпка 1: Почистете проблемните области с гела за душ Aloe Bath Gelee и с помощта на естествената люфа, включена в комплекта. Движете люфата в посока към сърцето.
Стъпка 2: Измерете и отбележете областите, които ще опаковате във фолио (горната част на краката над коленете, ръцете над лактите, долната част на торса – под гръдната кост).
Стъпка 3: Нанесете тонизиращия крем Aloe Body Toner и обвийте с прозрачното фолио 2-3 пъти с движения по посока на сърцето, но не стягайте много. Отпуснете се за един час. Кожата ви ще се загрее силно и ще се зачерви. Това е нормално и означава, че кремът действа.
Стъпка 4: Развийте фолиото и измерете отново. След това нанесете крема за тяло Body Conditioning Crème, за да продължи процесът и през следващите 12-24 часа. Кремът можете да нанесете и по такива части от тялото, които не бива да се увиват с фолио - брадичката, гръдната кост, гърба и краката под коляното. Като цяло ефектът му е по-нежен от този на Aloe Body Toner.
ЗАПОМНЕТЕ!
Колко пъти и колко често?
Комплектът съдържа продукти за около шест процедури и е достатъчен за начален курс.
Две процедури седмично през първите три седмици и след това по една на всеки 3-4 седмици за поддържане на здрава съдова система.
Масажирайте ежедневно всички проблемни области с Гела за душ и вана и с люфата.
Пийте някоя от разновидностите на гела от Алое Вера, за да поддържате доброто състояние на съдовата си система.
Добавете и четири от нашите добавки, които също заздравяват съдовите стени: Absorbent-C, Arctic Sea, Nature-Min и A-Beta-CarE.