Jun. 25, 2016

Poem

Комплект грижа за кожата „Соня”
Когато говорим запазване на красотата с напредване на възрастта, идеята не е просто да изглеждаме млади. Важното е човек да изглежда добре за годините си – не е страшно възрастта да ни личи, но нека да бъдем здрави и жизнени и да имаме самочувствие. Ако не се грижим за външния си вид „отвътре навън”, като се храним здравословно и допълваме режима си с фантастичните напитки и хранителни добавки на ФЛП, дори и най-съвършената програма за грижа за кожата няма да има ефект. Внимателното отношение към кожата и грижите за нея са знак на себеуважение, а не на суета. Тук ще прочетете как можете да си осигурите красива кожа на всяка възраст.
Комплектът за грижа за кожата „Соня” (код: 282) е същността не само на красотата. Той представлява комбинация от уникални съвременни съставки, сред които са алое вера, плодови екстракти, бял чай, витамин Е, екстракт от кора на мимоза и хиалуронова киселина. Те съчетават свойствата си, за да подмладят и хидратират кожата ви като никога досега.
Колекцията съдържа пет основни елемента за почистване, ексфолииране и овлажняване: почистващ лосион за лице, алое ексфолиант за дълбоко почистване, освежаващ тоник с алое, подхранващ серум и балансиращ крем. Те заедно поддържат общото здраве и добрия вид на кожата.
Стъпка 1
Почистващ лосион за лице с алое / Sonya® Aloe Purifying Cleanser (код: 277)
Съдържа: Гел от алое вера, плодови киселини (екстракти от краставица и лимон), аминокиселината аргинин.
Нежно почиства грим и замърсявания и свива порите без да изсушава прекомерно кожата. Плодовите киселини са естествени ексфолианти, които разтварят подобната на лепило субстанция, която се натрупва около мъртвите кожни клетки.
Указания:
Всяка сутрин и вечер втривайте лосиона в кожата на лицето и шията с масажни движения.
Отстранете лосиона с памук или памучен тампон.
Изплакнете лицето и шията старателно с топла вода.
Стъпка 2
Алое ексфолиант за дълбоко почистване / Sonya® Aloe Deep-Cleansing Exfoliator (код: 278)
Съдържа: Гел от алое вера, масло от жожоба (натурални микросфери от жожоба), плодови киселини (екстракти от краставица и лимон).
Нежен ексфолиант за дълбоко почистване с алое и микросфери от жожоба за мека и гладка кожа. Плодовите киселини повдигат мъртвите клетки, а сферичките от жожоба ги отстраняват и почистват в дълбочина. Този процес не причинява дразнене за разлика от многото груби ексфолианти на пазара днес.
Указания:
Използвайте приблизително два пъти седмично след почистване с Aloe Purifying Cleanser.
Навлажнете лицето и шията с вода. Нанесете ексфолианта и нежно масажирайте с връхчетата на пръстите си в продължение на 2-3 минути, като внимателно избягвате очите. Изплакнете с топла вода и подсушете с мека, чиста кърпа.
Стъпка 3
Освежаващ тоник с алое / Sonya® Aloe Refreshing Toner (код: 279)
Съдържа: Гел от алое вера, натриев хиалуронат, екстракт от листа на бял чай.
Комбинацията от съставки осигурява на кожата жизненоважната влага и допринася за правилното й хидратиране. Формулата не съдържа спирт. Натриевият хиалуронат е овлажнител, който има способността да привлича 100 пъти повече вода от собственото си тегло – процес, известен като водородно свързване. Екстрактът от бял чай помага за възобновяване на епидермиса и намаляване на фините бръчици, като същевременно увеличава усвояването на витамини в дермиса.
Указания:
Използвайте го сутрин и вечер след почистващия лосион.
Напоете памук или памучен тампон с тоника и нанесете по лицето и шията.
В дните, в които използвате ексфолианта за дълбоко почистване, нанасяйте тоника след него.
Стъпка 4
Подхранващ серум с алое / Sonya® Aloe Nourishing Serum (код: 281)
Съдържа: Гел от алое вера, екстракт от листа на бял чай, екстракт от кора на мимоза, витамин Е (токоферол).
Подхранващият серум има лека и гладка формула, която запазва влагата и допълнително хидратира кожата, за да й помогне да запази младия си вид. Белият чай и витамин Е допринасят за възобновяването на епидермиса, като набавят естествени антиоксиданти и структурни компоненти. Екстрактът от кора на мимоза е водноразтворим извлек, съставен от разнообразни биофлавоноиди, които са и основните активни вещества в него. Мимозата увеличава производството на нови клетки, има антимикробен ефект и неутрализира свободните радикали.
Указания:
Използвайте сутрин и вечер след освежаващия тоник.
Нанесете на връхчетата на пръстите количество от приблизително три напомпвания и внимателно втрийте в лицето и шията.
Стъпка 5
Балансиращ крем с алое / Sonya® Aloe Balancing Cream (код: 280)
Съдържа: Гел от алое вера (лигнинът пренася всички съставки чак до дермиса), натриев хиалуронат (поддържа баланса на влагата в кожата), витамин Е (осигурява антиоксидантна защита), екстракт от листа на бял чай (бори се с фините бръчици).
Съдържа алое плюс възстановяващи екстракти и съвременни овлажняващи съставки. Кремът е така богат и плътен, че кожата ви ще се почувства хидратирана като никога досега. Представлява идеална основа за грим.
Указания:
Използвайте сутрин и вечер след подхранващия серум с алое.
Използвайте пластмасовата лопатка под капака на крема, за да избегнете замърсяване. Измивайте лопатката след всяко ползване.
Извадете малко количество крем и го поставете върху междинното капаче. Количеството зависи от конкретния тип кожа.
С връхчетата на пръстите нанесете крема от капачето по лицето и шията. Втрийте с масажни движения.
Сами ще се уверите, че комплектът за грижа за кожата „Соня” е неповторима гама от продукти. Те се съчетават отлично с познатите ви Alluring Eyes (крем против бръчки около очите), маските за лице, Алфа-Е фактор, Епибланк и др.

Sonya® Skin Care Collection
Комплект за грижа за кожата „Соня”
Код: 282

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Sonya® означава не просто красота, но е и израз на подмладяване, възхищение и любов. Сред съставките на продуктите в нашата колекция са алое вера, плодови екстракти, бял чай и превъзходни овлажняващи агенти, които възстановяват кожата. Те й помагат да възвърне жизнеността си и я хидратират по неповторим начин.
Комплектът „Соня” съдържа пет основни елемента за почистване, хидратиране и поддържане на цялостното здраве и външен вид на кожата. Почистващият лосион за лице с алое, освежаващият тоник, подхранващият серум, балансиращият крем и алое ексфолиантът за дълбоко почистване заедно се грижат за свежия и сияен вид на кожата ви. Поглезете се с тези пет разкошни стъпки, защото напълно ги заслужавате.

УКАЗАНИЯ
Почиствайте два пъти дневно с лосиона Aloe Purifying Cleanser.
Тонизирайте и освежавайте два пъти на ден с Aloe Refreshing Toner.
Нанасяйте подхранващият серум Aloe Nourishing Serum два пъти дневно.
Два пъти дневно нанасяйте балансиращия крем Aloe Balancing Cream.
Почиствайте два пъти седмично с ексфолианта Aloe Deep-Cleansing Exfoliator.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Комплектът за грижа за кожата „Соня” съдържа:
Aloe Purifying Cleanser / Почистващ лосион за лице с алое (Код: 277)
Aloe Refreshing Toner / Освежаващ тоник с алое (Код: 279)
Aloe Nourishing Serum / Подхранващ серум с алое (Код: 281)
Aloe Balancing Cream / Балансиращ крем с алое (Код: 280)
Aloe Deep-Cleansing Exfoliator / Алое ексфолиант за дълбоко почистване (Код: 278)

Продуктите се продават и отделно.