Jun. 10, 2016

Poem

ALOE BITS N’ PEACHES
Какво разбираме под понятието “жизненоважни вещества” и каква е връзката им с ежедневното ни хранене днес?
На първо място, това са витамините и про-витамините, като безспорно незаменими градивни елементи на всички жизнени процеси. Към тях спадат и така наречените вторични растителни вещества (биофлавоноиди), както и микроелементи като желязо, мед, цинк, селен и др.
През последните десетилетия бяха открити много вещества, представляващи “управляващи елементи” за жизнените процеси на растенията, а също така и с основно значение за обмяната на веществата в човешкия организъм.
Колкото по-дълбоко навлизаме в тайната на жизнените процеси и тези на обмяната на веществата, толкова повече осъзнаваме значението на жизненоважните вещества. Много от тях - като каротиноиди, флавоноиди и антоциани са изследвани подробно и тяхната биохимична активност в нашия организъм е потвърдена.
В нашият ALOE VERA GEL – натурален екстракт от листата на Алое Вера, се съдържат повече от 200 от тези основни жизненоважни вещества. Именно по тази причина той е изключително полезен за здравето на развиващия се детски организъм. Учени от областта на храненето изхождат днес от факта, че ежедневното приемане на един до два грама вторични растителни вещества (биофлавоноиди) чрез балансирано хранене е необходимост, която предотвратява дефицита на жизненоважните вещества.
Потребителски изследвани в различни страни от западна Европа доказват, че приемането на баластни вещества е до 60% под необходимите дневни дози и това се дължи на постоянен, небалансиран хранителен режим още от детска възраст. От своя страна баластните вещества и растителните влакна (фибри) са носители на вторични растителни и жизненоважни вещества. Това значи, че дефицитът им води до дългосрочни нарушения и липси.
Форевър Ливинг Продъктс предлага специалния продукт ALOE BITS N’ PEACHES, за да предложи на децата една вкусна и лесна за приемане напитка с алое. В нея са комбинирани много баластни вещества с над 91% от нашия чист Алое Вера Гел. Така ALOE BITS N’ PEACHES предлага така необходимите жизненоважни вещества и се превръща в отлична добавка към хранителния режим на нашите деца и за техните майки.
Но възрастните хора се нуждаят от пълноценно хранене не по-малко от децата. Набавянето на основните жизненоважни вещества чрез консумация на растителни продукти не е достатъчно осигурено с напредване на възрастта. Това се дължи на отслабващата ефективност на храносмилането и за съжаление на все по-еднообразния и непълноценен начин на хранене.
Баластните вещества и растителните влакна са не само носители на вторичните растителни и жизненоважни вещества, но и същевременно осигуряват здравословно функциониране на червата. С ALOE BITS N’ PEACHES от Форевър Ливинг Продъктс имате възможност с един удар да решите тези два проблема на храненето.
В ALOE BITS N’ PEACHES се съдържат повече от 200 жизненоважни вещества, благодарение на чистия, натурален гел от Алое Вера. А към него е добавен и концентрат от праскова с допълнителни, много ценни и полезни баластни вещества и растителни влакна. Тази комбинация означава:
* повече жизненоважни вещества
* повече баластни вещества
* по-добро здраве