Sep. 22, 2015

Poem

Надежда за всички, които очакват
"лекарството срещу рака"
По данни на италианското медицинско списание “La scienze” (статия "Противораковото алое") екип, съставен от микробиолог, молекулярен биолог и педиатър-онколог под ръководството на Д-р Джорджио Палу вече трета година работи над злокачествените заболявания в детската възраст. Екипът е изолирал веществото емодин от алоев гел и го прилага успешно при лечението на невробластома на опитни мишки в напреднал стадий. Невробластомът е раково заболяване, което се диагностицира едва,когато е вече метастазирало и болният брои дни живот.
Както изглежда емодинът ще победи този вид “най-злокачествен рак” както и цяла поредица поразяващи детския организъм смъртоносни заболявания. След завършване на проучването, което ще трае още 1-2 години, екипът ще е разработил най-надеждният в историята на човечеството противораков препарат. Голямото предимство на емодина пред препаратите за химиотерапия е, че е изключително ефективен и същевременно не притежава никаква токсичност. Не уврежда физиологичната клетка, напротив, стимулира развитието й. На приложената електронно-микроскопска снимка се вижда как раковата клетка приближава физиологичната,препрограмира я, т.е. “инжектира” в ядрото й собствената си ДНК, която е порочно видоизменена и тя също се превръща в ракова. Процесът се развива по законите на геометричната прогресия /т.е. лавинообразно/. За кратко време се разпростира по цялото тяло. На следващата снимка е представено действието на емодина върху раковата тъкан. Той прониква в ядрото на раковата клетка, разрушава го и тя умира без да може да предаде “заразата” си на съседните физиологични клетки. По този начин здравата тъкан е спасена, нещо повече - останалите съставки на алоето ги подхранват и подсилват.
Това е безспорно доказателство за прякото противораково действие на алоето. Какво ще правим докато започне клиничното приложение на емодина върху човека ли?!- Ще пием алое профилактично!